Baby reddet op af havn i Hadsund: Marius Villadsen er dagens helt

40-årige Marius Villadsen fra Havndal blev dagens helt, da han resolut sprang i Hadsund Havn og reddede en baby.

Søndag middag var han til fødselsdagsfest på Restaurant Davinci. Han og tre andre voksne stod udenfor og snakkede, da han så at en barnevogn med en to måneder gammel baby røg i havnen.

Marius Villadsen løb hen til havnekanten og sprang i det kolde vand. Han reddede babyen – en lille dreng. Babyen kom ikke noget til, skriver tv2.dk.

Baby trillede i Mariager Fjord: Reddet af fremmed

Om hændelsen fortæller redningsmanden:

- Vi så barnevognen stå alene og to af de voksne gik hen for at se, om der var nogen baby i vognen. Da de var på vej derhen, blæste vognen i vandet, inden de kunne nå at fange den. Så sprang jeg i vandet og fik barnet op. Jeg husker, at barnet var under vand og var ved at synke. Det hev efter vejret og var ved at drukne. Men mere kan jeg ikke fortælle, for jeg tænkte ikke så meget undervejs, siger Marius Villadsen til tv2.dk.

- Vandet var da rimelig koldt, men man tænker ikke over det. Man gør det bare. Jeg hørte ikke barnet sige en lyd, da jeg løftede det op af vandet.

Babyen blev rakt op til en af de andre gæster, der løb ind i varmen med barnet. Den lille dreng blev efterfølgende kørt til tjek på sygehuset i Randers.

Marius Villadsen vendte tilbage til Hadsund Havn efter han havde været en tur hjemme. Da han kom tilbage snakkede han med politiet og bedstemoren samt babyens far:

- De var så glade for, at jeg havde reddet deres barn. Bedstemoren var rigtig lykkelig, for hvis det var gået galt, havde hendes liv nok været ødelagt. Faren ville have min adresse, så den har han fået, siger Maris Villadsen, som til dagligt arbejder som altmuligmand på en fabrik.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip