Babylykke: Natascha Linea gravid igen

Natascha Linea, der er kendt fra De Unge Mødre, skal være mor igen. Tirsdag aften afslørede et graviditetsbillede på hendes Facebook-profil, at den unge mor er syv uger henne. Det opslag blev dog hurtigt fjernet

Men nu vælger Natascha Linea alligevel at løfte en smule af sløret for babylykken. Og det var ikke fordi, hun var usikker på graviditeten, at hun valgte at skjule billedet for offentligheden.

For til Ude og Hjemme fortæller hun, at hun har taget syv graviditetstests og allerede er blevet scannet.

Hvem faren er, vil hun dog ikke ud med, for det har hun lovet ham. Men hun afslører, at han er 23 år, og at de har været kærester on/off de seneste 10 måneder. Han har desuden en datter på halvandet år.

- Det var et mirakel, da han blev far, for han har fået at vide, at han har dårlig sædkvalitet, forklarer 20-årige Natascha Linea til ugebladet.

Af samme grund har parret ikke tænkt særligt over prævention.

- Graviditeten var ikke som sådan planlagt, men den var heller ikke uplanlagt. Vi brugte jo ikke noget. Det har vi aldrig gjort, siger hun, men fortæller at hun alligevel er jublende lykkelig.

Læs også: Natascha Linea om sit forhold til Sidney Lee: - Vi boller bare

Den unge mor har i forvejen datteren Lia Linea på to år. Hvis dette barn også bliver en pige, skal hun hedde Anika Linea.

- Min oldemor hed Linea, og det gør Lia også, så det navn skal gå igen, forklarer Natascha Linea.

- Vi er helt lost, hvis det er en dreng. Jeg kan godt lide Pablo eller Pedro, men han synes, de navne er grimme. Han er mere til traditionelle navne som Sebastian, Martin eller Mathias, siger hun om den kommende fars smag i navne.

Læs også: De unge mødre: Natascha Linea har fået sin datter hjem

Om kærligheden mellem dem holder, er der ingen, der ved.

- Det går nogenlunde nu. Vi skal lige finde os til rette med vores nye situation. Og så skal han jo lære at leve med de humørsvingninger, jeg har her under graviditeten, siger Natascha Linea, som nok også kommer til at mærke humørsvingninger i forbindelse med de praktiske forberedelser - hun har nemlig taget et kig på sine rygevaner, da hun godt ved, det ikke er godt for barnet.

- Jeg har skåret det kraftigt ned. Før røg jeg 20 om dagen, nu er jeg helt nede på otte. Jeg kan simpelthen ikke stoppe, erkender hun.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip