Backen Dalsgaard agerer igen bomber i Belgien

30/01/2016

Egentlig var Henrik Dalsgaard hentet til den belgiske fodboldklub Zulte Waregem som back, da defensivspilleren skiftede arbejdsgiver ved årsskiftet.

Men den tidligere AaB-spiller har overraskende indtaget en rolle som målscorer i to ud af de første tre kampe for sin nye klub.

Lørdag aften blev Henrik Dalsgaard sågar matchvinder, da Zulte Waregem vandt 2-1 på udebane over Westerlo i den bedste belgiske fodboldrække.

For en uge siden scorede 26-årige Dalsgaard et enkelt mål i 2-2-kampen hjemme mod Oud-Heverlee.

Og mod Westerlo gjorde Dalsgaard det til 2-1 på et langskud efter 59 minutter og afgjorde dermed kampen, da der ikke blev scoret yderligere.

Seks minutter før danskerens scoring havde den 19-årige franske holdkammerat Abdou Diallo sørget for 1-1-udligningen for Zulte Waregem.

Med sejren har Zulte Waregem på femtepladsen nu 37 point efter 24 kampe. Gent fører rækken med 49 point efter 23 kampe.