Bäckman vil slå ned på trash-talk

Hvis en dansk spiller tror, at han kan slippe godt fra at svine en modstander til, som den norske dansker-hader Martin Røymark gjorde det efter sejren over Danmark, kan han godt tro på.

- Jeg vil tage ham ind på værelset og spørge, om han overhovedet skal spille mere i turneringen, siger landstræner Per Bäckman.

Kaptajnen Morten Green: - Det er en urutineret spiller, der kan udtale sig på dén måde til en medie, selv om han er ophidset. Han havde endda lige vundet.

Nichlas Hardt: -Jeg går ikke så meget op i, hvad der er blevet sagt, men man skal vise respekt for en modstander.

Martin Røymarks fatale ord til norske VGTV: - Jeg hader danskerne. Det gør vi alle sammen. Derfor er det ekstra dejligt at slå dem. De blærer sig, spiller småsvinsk og tror, at de er så fandens gode. Så er det godt at sætte dem på plads.

Dagen efter sin udtalelse havde den norske forward det dårligt og undskyldte.

- Martin er meget ked af det og beklager dybt. Det var ikke ondt ment, men en spontan reaktion efter en hård og tæt kamp, mens adrenalinet stadig pumper, siger den norske pressechef, Lars O. Bjørnland, til sporten.dk.

- Selvfølgelig hader han ikke danskerne. Det er der ingen, der gør. Martin lægger sig fladt ned og siger undskyld. De danske og norske spillere bor under samme tag i Stockholm, men temaet fylder ikke meget på Hotel Clarion.

- Jeg har talt med den norske generalsekretær, Jon Haukeland, og sagen er landet stille og roligt. Selvfølgelig skal man tænke over, hvad man siger, men der skal også være plads til lidt gnist mellem to nabolande i hård fight, siger general manager Kim Pedersen.

Dagens Gossip