Backstreet Boys hjælper New Jersey

Ofrene for superstormen Sandy kan se frem til en kontant håndsrækning fra Backstreet Boys. Gruppen skænker indtægterne fra en forestående kunstudstiling til hjælpearbejdet i New Jersey.

Staten var blandt de hårdest ramte, da Sandy hærgede i oktober sidste år og de fem popstjerner vil gerne fortsætte den økonomiske støtte til genopbygningsarbejdet.

Backstreet Boys har fået den anerkendte fotograf Tyler Shields til at tage en række billeder til gruppens jubilæumsalbum »In A World Like This« og i denne uge kommer materialet på udstilling.

I morgen aften kaster Nick Carter, A.J. McLean, Brian Littrell, Howie Dorough og Kevin Richardson glans over en fernisering for indbudte gæster og torsdag slår udstillingen på galleriet Openhouse Mulberry i New York dørene op for offenltigheden.

Gruppens fans kan bidrage til hjælpearbejdet i New Jersey ved at købe signerede fotos. De sælges i et begrænset antal og koster op til 1500 dollars stykket, godt 8.300 kroner. Til gengæld går alle pengene til paraplyorganisationen Sandy New Jersey Relief Fund, der koordinerer og er med til at finansiere genopbygningen efter naturkatastrofen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip