Badboy-popidols eks kæmper med angst

Skrevet af admin

18/02/2015
Når hun poserer topløs på forsiden af det nye V Magazine, er det svært at tro på.Men den amerikanske skuespiller og sangerinde Selena Gomez er ikke så god til at håndtere pressen, som man skulle tro. I hvert fald lider hun efter eget udsagn af angst, og da hun og Justin Bieber slog op, forlod hun næsten ikke sit hus i flere måneder, fordi hun var bange for at møde fotografer, fortæller hun til førnævnte V Magazine i et nyt interview.- Det var bare lettere at få folk til at handle ind for mig i stedet for selv at forlade mit hus. Der var lige et par måneder, hvor jeg var deprimeret, og jeg tror, at jeg blev lidt skør af det. Jeg ville bare ikke fotograferes, forklarer den 22-årige Gomez.Og selv om den unge superstjerne stadig kæmper med at kontrollere angsten, er hun blevet bedre til at kontrollere den.- Jeg prøver altid at bilde mig selv ind, at angsten ikke er der, men helt naturligt er det bare en del af mig. Det har jeg brugt det sidste år på at få styr på, og jeg er endelig kommet til et sted, hvor jeg har fået det bedre, siger amerikaneren.Selena Gomez var kærester med den unge verdensstjerne Justin Bieber fra 2010 til 2012.Newspaq

Mest læste i dag

Når hun poserer topløs på forsiden af det nye V Magazine, er det svært at tro på.

Men den amerikanske skuespiller og sangerinde Selena Gomez er ikke så god til at håndtere pressen, som man skulle tro.

I hvert fald lider hun efter eget udsagn af angst, og da hun og Justin Bieber slog op, forlod hun næsten ikke sit hus i flere måneder, fordi hun var bange for at møde fotografer, fortæller hun til førnævnte V Magazine i et nyt interview.

- Det var bare lettere at få folk til at handle ind for mig i stedet for selv at forlade mit hus. Der var lige et par måneder, hvor jeg var deprimeret, og jeg tror, at jeg blev lidt skør af det. Jeg ville bare ikke fotograferes, forklarer den 22-årige Gomez.

Og selv om den unge superstjerne stadig kæmper med at kontrollere angsten, er hun blevet bedre til at kontrollere den.

- Jeg prøver altid at bilde mig selv ind, at angsten ikke er der, men helt naturligt er det bare en del af mig. Det har jeg brugt det sidste år på at få styr på, og jeg er endelig kommet til et sted, hvor jeg har fået det bedre, siger amerikaneren.

Selena Gomez var kærester med den unge verdensstjerne Justin Bieber fra 2010 til 2012.

Newspaq