Badestrand forurenet med kloakvand: Al badning frarådes

I hvert fald hvis du vil dyppe dig i vandet på strækningen Hundige Havn til Mosede Havn.

I forbindelse med et kloakstop natten til onsdag blev forurenet spildevand overført til Ishøj Sø og Lille Vejle Å, som ender i Køge Bugt ved Hundige Havn. Derfor fraråder Greve Kommune al badning i Køge Bugt fra Hundige Havn til Mosede Havn.

Selvom temperaturen indbyder til en badetur i bølgen blå, skal man holde sig i skindet. I hvert fald hvis man har tænkt sig at hoppe i på strækningen mellem Hundige Havn og Mosede Havn.

I forbindelse med et kloakstop i nat er der blevet overpumpet spildevand til Baldersbækken i Ishøj. Det betyder, at der også er overført forurenet spildevand til Ishøj Sø og Lille Vejle Å, som ender i Køge Bugt ved Hundige Havn, oplyser Greve Kommune.

På Hundige Strand er det Blå Flag strøget, og der er opsat et rødt advarselsflag, lige som der opsættes advarselsskilte på strandene på strækningen fra Hundige Havn til Mosede Havn.

Greve Kommune udtager i dag prøver til analyse af badevandet. Resultaterne vil foreligge på fredag og vil kunne ses på hjemmesiden, oplyser kommunen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip