Badminton: Danske herrer er klar til EM-semifinale

Det danske herrelandshold i badminton er klar til semifinalen ved EM for hold efter en sikker kvartfinalesejr over værtsnationen Rusland i Kazan.

Godt nok tabte herredoublen med Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen i to sæt til den stærke russiske double med Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov, men det kunne ikke rokke ved udfaldet.

Jan Ø. Jørgensen havde i overbevisende stil bragt Danmark på 1-0 inden nederlaget i doublen, og da Viktor Axelsen ligesom sin herresinglekollega tog en sikker sejr, kunne det hele blive afgjort før tid i opgøret over maksimalt fem kampe.

Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen levede op til favoritværdigheden i anden herredouble med sejr i to sæt, og dermed var Danmark klar til semifinalen med 3-1.

Den femte kamp mellem Emil Holst og Denis Grachev blev ikke spillet, da opgøret var afgjort.

De danske herrer er storfavoritter til at tage EM-guldet, og indtil videre har der heller ikke været nogen slinger i valsen med lutter danske sejre.

Der var ingen slinger i valsen fra de danske damer, og billetten til semifinalen kom for deres vedkommende i hus med en sikker 3-0 sejr over Finland.

Line Kjærsfeldt vandt i tre sæt over Nanna Vainio, Anna Thea Madsen i to sæt over Airi Mikkela og Mette Poulsen i to sæt over Sonja Pekkol.

I semifinalen lørdag venter enten Rusland eller Tyskland.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip