Badmintonduo misser finalen i India Open

02/04/2016

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl missede muligheden for at spille med om den endelige sejr i India Open.

Badmintondoublen blev lørdag slået i semifinalen af japanerne Naoko Fukuman og Kurumi Yonao, der vandt 14-21, 22-20 og 21-17.

Dermed afsluttes turneringen med en rent japansk finale i damedouble, når danskernes banemænd søndag møder Misaki Matsutomo og Ayaka Takahashi.

Det tegnede ellers lovende for Rytter Juhl og Pedersen, der forholdsvis nemt sikrede sig første sæt.

Fukuman og Yonao vandt herefter et tæt andet sæt, og japanerne bragte sig også foran med 5-0 i begyndelsen af tredje og afgørende sæt, før Rytter Juhl og Pedersen begyndte at æde sig ind.

Det lykkedes de to danskere at komme foran med 15-14, men til sidst trak japanerne igen fra og vandt kampen. Det var første gang i fem møder, at det lykkedes Fukuman og Yonao at besejre de finaleseedede danskere.

Senere lørdag skal Viktor Axelsen forsøge at revanchere damedoublen, når han kæmper for en plads i finalen i herresingle.