Bager vil ikke lave bryllupskage til homo-par

En amerikansk bager i Colorado i USA er kommet i problemer, efter han nægtede at lave en bryllupskage til et lokalt homo-bryllup. Men nu har en dommer slået fast, at bageren skal levere bagværk til alle slags kunder.

Da Charlie Craig og David Mullins skulle giftes ville de gerne have kagen fra "Masterpiece Cakeshop". Men bageren, Jack Phillips, bag disken afviste parret, fordi de var homoseksuelle, hvilket var i strid med hans religion.

Det fik parret til at sagsøge Masterpiece Cakeshop. Og nu har en dommer fra Denver slået fast, at det er diskrimination at afvise homoseksuelle kunder på grund af sælgerens religiøse overbevisning.

Masterpiece Cakeshops forsvarsadvokat forklarede i retten, at det er umuligt for Jack Phillips at afvige fra sin kristne tro, og at alle hans kager er personlige for ham.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Hvis det kommer til det punkt, hvor vi skal gå på kompromi med vores tro, ville vi lukke bageriet med det samme. Og det er måske det, det ender med, siger Jack Phillips.

Den selektive bager fik ingen bøde i denne omgang, men hvis han igen afviser et homoseksuelt par, vil han blive straffet med bøde. 

Historien melder ikke noget om, hvorvidt Jack Phillips har haft flere homoseksuelle kunder, eller om han har lukket sin forretning. 

SE VIDEOEN:

Dagens Gossip