Bagger på nyt finanseventyr under en teltdug

Han snød for et svimlende millionbeløb som chef for det hedengangne konkursbo IT Factory. Men han er ikke færdig med at jagte rigdommen, for nu stiller bedrageridømte Stein Bagger skarpt på byggemarkedernes ubrugte parkeringsplads.

I første omgang skal han bruge en dansker og en svensker. Det lyder som begyndelsen på en dårlig vits, men det drejer sig om hans venner, administrerende direktør i dansk-selfstorage.dk René Andersen og firmaets svenske ejer, pengemanden Royne Carlsson.

Sammen vil de opstille teltoverdækkede lagerpladser med containere på de ubrugte dele af byggemarkedernes parkeringspladser - og betale markederne 15 procent af deres omsætning. Først på Sjælland, men siden med i alt 40-50 lagercentre i Skandinavien i 2014.

Stein Bagger har officielt været i praktik i de to venners firma. Bedrageridommen forhindrer nemlig Bagger i at træffe ledelsesbeslutninger.

Bagmandspolitiet er dog ikke sikre på, om Bagger har holdt sig uden for beslutningsprocessen. Derfor er han sigtet for lovovertrædelse. Nu må tiden vise, om der bliver plads til Bagger i det skandinaviske lagereventyr.

 

Dagens Gossip