Bak i front for Lottos Giro d'Italia-trup

Det belgiske cykelhold Team Lotto Belisol satser på etapesejre frem for succes i klassementet i Giro d'Italia. Det står klart, efter det belgiske mandskab har offentliggjort den flok, der skal køre den italienske Grand Tour.

Danske Lars Bak er udset til at spille en fremtrædende rolle blandt de ni ryttere på holdet. Han vandt sidste år en meriterende etapesejr i Giroen, da han kørte først over stregen i Sestri Levante. Han er udset til at være manden, der skal forsøge sig på kuperede etaper, der passer til dristige udbrudsforsøg.

Sprinteren André Greipel er ikke en del af truppen. I stedet hviler han benene efter Tyrkiet Rundt og før årets Tour of Belgium.

Kaptajnsemnet Jurgen Van den Broeck fokuserer udelukkende på Tour de France, så i hans fravær må Francis De Greef bære holdets ambitioner for klassementet. Sidste år blev det til en 19.-plads for den 28-årige belgier.

Årets Giro d'Italia begynder i Napoli lørdag den 4. maj med en flad etape og slutter i Brescia den 26. maj. Det fulde hold består af Lars Bak, Dirk Bellemakers, Francis De Greef, Kenny Dehaes, Gert Dockx, Adam Hansen, Oliver Kaisen, Tim Wellens og Frederik Willems.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip