Bakken Bears sikrer spænding i DM-finaleserie

04/05/2015

Bakken Bears er tilbage i DM-finaleserien om herrernes basketballmesterskab.

Mandag aften vandt aarhusianerne med 86-81 på hjemmebane over Horsens IC, der havde vundet de to første finalekampe.

Dermed reducerer Bakken Bears til 1-2 i finaleserien, der spilles bedst ud af syv kampe.

Bakken Bears fik en fremragende start på kampen og var hurtigt foran 10-2. Afstanden blev blot øget, så Aarhus-holdet kunne gå til pause med en føring 50-32.

Men Horsens var ikke slået. Holdet spiste og spiste af forspringet, og med fire minutter tilbage reducerede udeholdet til 76-77.

Men Bakken Bears var bedst i afslutningen, udbyggede føringen og står igen med fine chancer for at vinde den femte DM-titel på stribe.

Horsens slås for at vinde DM for første gang siden 2006.

Den fjerde kamp i finaleserien spilles på lørdag, denne gang med Horsens som hjemmehold.