Bakken Bears udligner mod mestrene i finaleserien

28/04/2016

Bakken Bears er igen helt med i DM-finaleserien i basketball.

Torsdag aften vandt den aarhusianske klub 80-76 hjemme over de regerende mestre, Horsens IC, i den fjerde finalekamp.

Det var første gang i to forsøg, at Bakken Bears vandt over Horsens IC på hjemmebane i finaleserien.

Gæsterne førte 36-35 halvvejs i kampen, men det lykkedes for hjemmeholdet at vinde og udligne til 2-2 i kampe.

Bakken Bears kom flyvende fra start og førte hurtigt med 12-2.

Langsomt kom de regerende DM-guldvindere dog tilbage, og ved pausen førte Horsens IC med et enkelt point.

Bakken Bears indledte meget stærkt i anden halvleg, men mod slutningen af kampen var mestrene tæt på at indhente hjemmeholdets føring.

Darko Jukic scorede 18 point for det sejrende hold, mens Nimrod Hilliard lavede hele 31 point for Horsens IC.

Horsens IC har hjemmebane i den femte kamp, der spilles på mandag.

DM-finaleserien bliver afviklet som bedst af syv kampe.

Mestrene vil som vinder af grundspillet have fordel af hjemmebane, hvis de to hold skal ud i en syvende finalekamp.