Bale kan gøre comeback mod Manchester City

For ifølge holdets manager er superstjernen Gareth Bale kommet sig så meget ovenpå sin ankelskade, at han nu er i spil til startopstillingen i kampen mod Manchester City søndag eftermiddag i Premier League.

- Det er en beslutning, der er op til mig at træffe, siger André Villas-Boas til Reuters om spilleren, der netop er blevet nomineret til prisen som årets spiller i Premier League.

André Villas-Boas fortæller samtidig, at den 23-årige waliser netop er begyndt at træne sammen med holdkammeraterne i Tottenham, efter Gareth Bale vrikkede rundt på sin ankel i klubbens Europa League-kamp mod FC Basel for et par uger siden.  

- Gareth har trænet med holdet de seneste to dage og for sig selv siden begyndelsen på denne uge, siger André Villas-Boas, der også forventer at have både Jermain Defoe og Aaron Lennon klar til kampen mod Manchester City.

Omvendt er der skidt nyt for topholdet Manchester United i Premier League.

Her fortæller manager Alex Ferguson således til klubbens egen tv-station, at kantspilleren Ashley Young er færdig for sæsonen på grund af den skade, han pådrog sig i holdets nederlag til rivalerne fra Manchester City.

Dagens Gossip