Bale scorede da Real Madrid skuffede

Opgøret på El Madrigal var i imødeset som der, hvor verdens dyreste fodboldspiller, Gareth Bale, skulle debutere for Real Madrid.

Det gjorde han så med et mål, men også med en stor, kollektiv skuffelse for Real Madrid, der kun klarede 2-2 mod undertippede Villareal.

Real Madrid fik en skidt begyndelse på kampen. Efter 21 minutter bragte Cani nemlig hjemmeholdet på 1-0 i en periode, hvor Real Madrids defensiv sejlede. Og kun feber-redninger fra målmand Diego Lopez sikrede, at udeholdet ikke kom yderligere bagud.

Men så viste Gareth Bale en lille flig af, hvorfor Real Madrid har betalt den rekordstore transfersum på anslåede 750 millioner kroner for ham. Det skete efter 38 minutter, hvor waliseren kom først på et fladt indlæg tæt under Villarrels mål og scorede.

Målet var en realitet, selvom Gareth Bale langt fra ellers havde imponeret i kampen, hvilket formentlig har at gøre med, at han først lige er kommet sig over en skade og er et stykke fra topformen.

Den nye Real Madrid-spiller var fra kampens start placeret på højrefløjen - og ikke i venstre side eller bagved angriberen, hvilket ellers er Gareth Bales fortrukne positioner.

Efter 61 minutter var det så slut for Gareth Bale i denne omgang, da han udmattet forlod banen og sin første kamp i den hvide Real Madrid-trøje.

Gareth Bales afgang så dog ikke ud til at svække Real Madrid. I hvert fald scorede Cristiano Ronaldo få minutter senere til 2-1 efter en omstilling.

Villareal var dog langtfra slået. Således udlignede en anden tidligere Tottenham-spiller, mexicaneren Giovani Dos Santos, til 2-2 med 20 minutter tilbage af opgøret.

Og herved blev det.  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip