Bale spiller hovedrolle i stor Real Madrid-sejr

31/10/2013

For første gang siden sommerskiftet fra Tottenham til Real Madrid var den walisiske fodboldstjerne Gareth Bale med fra start på sin nye hjemmebane Santiago Bernabeu.

Kantspilleren, der har var plaget af skader i denne sæson, udnyttede chancen til fulde i Real Madrids onsdagssejr på ufattelige 7-3 over Sevilla i Primera Division.

Bale var nemlig involveret i fire af hjemmeholdets mål.

Han scorede selv til 1-0 og 2-0 i første halvleg, og i anden halvleg lagde han op til scoringerne til 3-2 og 4-2 ved henholdsvis Karim Benzema og Cristiano Ronaldo.

Bale var dog ikke den Real Madrid-spiller, der scorede flest gange i kampen. Ronaldo blev nemlig noteret for et hattrick. Benzema bidrog også fint med to mål og to målgivende afleveringer.

Real Madrid fik med sejren også taget flot revanche for lørdagens bitre 1-2-nederlag til ærkerivalen FC Barcelona.

I ligaen er Real Madrid fortsat kun på tredjepladsen - nu med 25 point for 11 kampe. Barcelona topper Primera Division med 31 point.