Ballade i Post Danmark Rundt: Slagsmål i feltet skyld i styrt

Det kan godt være, de fleste cykelryttere er små. Men når positionskampene i feltet tager til, så bliver der både delt ud af albuer og grimme ord. Således også på torsdagens anden etape af Post Danmark Rundt, hvor Team Post Danmark-rytteren Kristian Haugaard måtte en tur i asfalten.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Nu beskylder han, ifølge Feltet.dk, Garmin-Sharp rytteren Alex Rasmussen for at være direkte skyld i styrtet.

Ifølge Kristian Haugaard begyndte det hele, da Alex Rasmussen cirka halvvejs på ruten forsøgte at komme forbi Haugaard og et par holdkammerater.

- Han prøvede at flytte os, og det skulle han tilsyneladende vise, at han kunne, men vi ville ikke give os. Han tog så fat i kraven på mig og rev mig en meter til siden, så jeg røg ind i Marc Garby og vi begge røg direkte i asfalten, siger Kristian Haugaard til feltet.dk.

Kristian Haugaard har meldt episoden til løbskommisærerne. Han ønsker at få Alex Rasmussen smidt ud af Post Danmark Rundt.

- Jeg har diskuteret med kommissærerne, og jeg sagde til dem, at det absolut kun kan være det rigtige at smide ham ud af løbet. Jeg fik et skulderklap fra en stor del af feltet, og jeg håber, at nogle af de ryttere, der så det, vil stå ved det, så han ikke kan stille til start på etapen i morgen (etapen i dag red.), siger Kristian Haugaard.

Hændelsen har dog ikke umiddelbart fået konsekvenser. I hvert fald stillede Alex Rasmussen fredag til start i Sønderborg. Rasmussen selv er uforstående over for Haugaards beskyldninger.

- Vi sloges om det samme hjul, og ingen ville trække sig, så det endte med, at han væltede. Det er pisse ærgerligt for ham, men det er en del af gamet. Det sker i mange cykelløb. Jeg har aldrig hørt nogle, der går til kommissærerne eller pressen om det, men det må han selv om, siger Alex Rasmussen til feltet.dk.

Han mener, at Kristian Haugaard lyver om episoden.

Kristian Haugaard har på trods af smerter oven på styrtet været i stand til at køre dagens etape.

Den byder på 200 kilometer fra Sønderborg til Vejle.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip