Balotelli og Boateng sender Milan i Champions League

Det er svært at forestille sig en Champions League uden AC Milan. Med 18 europæiske titler og syv i den fornemmeste af dem er italienerne det mest vindende mandskab, og Massimiliano Allegris mandskab får muligheden for at tilføje endnu en pokal til trofæskabet i den kommende Champions League-sæson.

AC Milan er klar til gruppespillet i Champions League efter en stensikker sejr over PSV Eindhoven hjemme på San Siro på 3-0. Italienerne er videre med samlet 4-1 efter 1-1 ude i Eindhoven i første opgør, og Milan ryger i andet seedningslag i Champions League-lodtrækningen, der finder sted torsdag aften.

Mario Balotelli og Kevin-Prince Boateng var arkitekterne bag sejren. Balotelli lavede sit første sæsonmål i sejren, mens Kevin-Prince Boateng både bragte Milan foran efter bare ni minutters spil og cementerede sejren med et kvarter tilbage af kampen.

Kevin-Prince Boateng sparkede milaneserne i gang med et hårdt langskud et godt stykke fra PSVs felt. Keeper Jeroen Zoet så ikke alt for heldig ud, men han var til gengæld prisgivet, da Mario Balotelli efter et hjørnespark dukkede op ved bageste stolpe og sparkede Milan yderligere i front 10 minutter inde i anden halvleg.

Boateng sled sig igennem venstre side af hollændernes felt, snød en mand med en skarp vending og sikrede endeligt AC Milan den livsvigtige billet til Champions Leagues gruppespil.

Klubben er hårdt ramt økonomisk, men Champions League-deltagelsen holder klubben oven vande, og selvom AC Milan ikke ligefrem er favoritter til at vinde den mest prestigefyldte pokal i klubfodbold, kan man aldrig helt afskrive italienerne.

 

 

 

Dagens Gossip