Balotelli udsat for racisme af Milan-boss

En ny sag om racisme har fået sindene i kog i Italien.

AC Milans vicepræsident Paolo Berlusconi får kraftig kritik, efter at han omtalte klubbens nyindkøbte angriber Mario Balotelli som "familiens lille, sorte dreng".

Flere italienske medier har lagt et videoklip af Paolo Berlusconi ud på nettet, hvor han kontroversielt kommer med nogle yderst uheldige og racistiske bemærkninger efter et politisk møde i Varese.

- Det var alt. Og lad os nu gå ud og se på familiens lille, sorte dreng - han er skør i hovedet, siger Milan-bossen i klippet, der er blevet oversat i engelske medier.

- Og de unge piger er ligeledes inviteret. Der er chance for at møde præsidenten, lyder det videre fra Paolo Berlusconi.

Ifølge italienske medier er Paolo Berlusconis kommentarer rettet mod Mario Balotelli, og det har skabt massiv kritik af vicepræsidenten, som i øvrigt er bror til Milan-præsident Silvio Berlusconi.

Balotelli blev i januars transfervindue hentet til Milano-klubben fra Manchester City. Den italienske landsholdsangriber scorede senere søndag aften begge mål, da Milan slog Udinese med 2-1.

Kuriøst nok kommer denne racismesag godt en måned efter, at Silvio Berlusconi forsvarede sine spillere i Milan, fordi de var gået fra banen i protest over racisme under en træningskamp mod Pro Patria.

I den kamp blev Milan-spilleren Kevin-Prince Boateng fra Ghana udsat for racisme i form af abelyde fra modstandernes fans.

Balotelli, som er født på Sicilien af ghanesiske forældre, er med i den italienske landsholdstrup, som i aften møder Holland på udebane i en venskabskamp.

/ritzau/

 

Dagens Gossip