Balotelli undskylder raseri-udbrud

Mario Balotelli beklager nu, at han søndag brokkede sig til et rødt kort efter slutfløjtet i AC Milans nederlag på 1-2 til Napoli.

Den iltre angriber var rasende, da nederlaget var en realitet, og han brokkede sig efter dommerens sidste fløjt til sin anden advarsel og dermed et rødt kort. Dermed har Mario Balotelli nu karantæne i de næste tre kampe i Serie A.

- Jeg er ked af det på vegne af mine holdkammerater, der træner og arbejder hårdt for mig. Med min handling svigtede jeg dem, siger Balotelli til Sky TV ifølge Milans hjemmeside.

- Jeg undskylder også til dommeren. Jeg skulle ikke have reageret, som jeg gjorde. Men mod Napoli var det den samme historie igen. Frispark mod mig tæller ikke, men når jeg så gør det mindste, så..., lyder det fra Balotelli, der trods undskyldningen altså stadig føler sig uretfærdigt behandlet.

- Jeg erkender, at jeg i visse situationer må holde mig selv tilbage. Mario var forkert på den, og derfor undskylder han, lyder det afslutningsvis i tredjeperson fra Balotelli, som i kampen mod Napoli brændte sit første straffespark i karrieren.

Balotelli kan nu håbe på, at hans undskyldning kan glatte en smule ud i den italienske storklub, hvor han efterfølgende har fået kritik - blandt andet af træner Massimiliano Allegri, der langede ud efter landsholdsangriberen efter kampen.

- Det er bedst at holde mund og forlade banen i stedet for at blive og diskutere med dommeren, da det ikke kommer til at ændre noget. Balotelli skal forbedre sig, hvad det angår, lød det søndag fra Allegri.

AC Milan har fået en dårlig start på Serie A og ligger blot nummer 12 med fem point efter fem kampe.

 

 

 

Dagens Gossip