Bande skød uskyldig familiefar fra Bagsværd i armen

Meget tyder på, at den mand, som lørdag aften blev ramt af skud i armen i Bagsværd, var et helt tilfældigt offer. Det viser den foreløbige efterforskning, som Københavns Vestegns Politi har foretaget i sagen.

- Det er i hvert fald det billede, vi har. Han er en mand, der bor i området med en kone og tre børn, og han holder uden for og venter, da gerningsmændene kører op til ham og spørger, hvor han er fra, fortæller politiets vagtchef Kim Madsen.

Skyderiet skete i Værebroparken, som er hjemsted for banden VHK, der står for Værebros Hårde Kerne. Banden er allieret med rockergruppen Hells Angels.

I øjeblikket er den centrale strid i bandekrigen mellem VHK og bandesammenslutningen Loyal to Familia (LTF).

LTF udspringer fra bandemiljøet på Blågårds Plads i København og tæller desuden medlemmer i Skovlunde, Tingbjerg og Nordsjælland.

Politiet mener ikke, at den 28-årige familiefar har nogen tilknytning til bandemiljøet, men fremgangsmåden ved lørdagens skyderi peger med al sandsynlighed på, at gerningsmændene er bandefolk.

I en lang række tilfælde er bandeskyderierne nemlig blevet udført på en lignende måde, hvor der er blevet skudt på offeret fra en bil.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip