Bandeklubhus i Næstved ramt af flere skud

Skrevet af admin

02/01/2016

Mest læste i dag

Betjente på patrulje i Næstved opdagede sent fredag aften flere skudhuller i døren til banden Black Armys tilholdssted. Først lørdag har politiet over for ekstrabladet.dk bekræftet, at skudepisoden er fundet sted.

Men ingen har tilsyneladende set noget, og det er kun betjentene, som har anmeldt skyderiet, fortæller efterforskningsleder ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi Søren Ravn-Nielsen.

- Det er et hus, som tjener som tilholdssted for Black Army. Og vi kører derfor forbi indimellem. Det er os selv, som under sådan et besøg konstaterer, at der er skudhuller og projektiler efter nogle skud, siger efterforskningslederen til netavisen.

Politiet har tidligere frygtet for sammenstød mellem rockergruppen Bandidos og banden Black Army.

Skuddene er ifølge politiet afgivet mellem 22.00 og 22.30 fredag aften. De blev opdaget af politiet klokken 23.00. Der var ikke nogen i huset under skyderiet, og ingen er blevet ramt.

En konflikt i rocker- og bandemiljøet har gennem to år ført til flere skudepisoder i Næstved. Roden til konflikten er ifølge ekstrabladet.dk at Bandidos i Næstved valgte at skabe rockergruppen Westside Nation i protest mod ledelsen af Bandidos.

Det gjorde de, fordi de mente, at landsledelsen holdt hånden over et bandidosmedlem, som skal have vidnet mod den lokale rockerpræsident. Han blev dømt for handel med kokain.

Politiet arbejder på at klarlægge forløbet omkring fredagens skyderi og vil gerne have henvendelser fra folk, som fredag aften inden klokken 23.00 har set eller hørt noget usædvanligt ved huset, som ligger på Nordre Farimagsvej.

/ritzau/