Bander skød vildt omkring

Et opgør mellem to formodede bander sendte skabte onsdag eftermiddag skræk og rædsel blandt beboerne i det hårdt prøvede boligområde Værebroparken i Bagsværd.

Episoden fandt sted omkring klokken 16.30, hvor en gruppe unge mænd sprang ud af en bil og begyndte at skyde mod en anden gruppe, der stod ved boligområdets butikscenter.

»Mændene ved centeret besvarer ilden, hvorefter den anden gruppe springer ind i bilen igen og kører fra stedet. Vi vurderer, at der er blevet løsnet mellem 15-20 skud,« fortæller vagtchef Jens Møller fra Københavns Vestegns Politi.

Mindst én lejlighed blev ramt af skud.

De bevæbnede mænd flygtede fra stedet i en hvid VW Caddy. Bilen blev stjålet for flere uger siden, og politiet er meget interesseret i et høre fra vidner, der har set den onsdag eftermiddag.

»Vi ved, at den kørte i retning af motorvejen, men vi ved ikke, om den er kørt op på selve motorvejen. Hvis man ser den, skal man ikke tage kontakt til personerne i bilen, men hurtigst muligt ringe til politiet,« siger vagtchefen.

Politiet vil også gerne høre fra andre vidner i Værebroparken, der har set skudepisoden eller kender personerne fra de to grupperinger.

Det er langt fra første gang, at boligområdet oplever skudepisoder under den verserende bandekrig. Området er hjemsted for banden Værebros Hårde Kerne, men politiet kan endnu ikke sige, at onsdagens opgør er et led i bandekrigen.

»Fremgangsmåden stemmer overens med mange af de andre skudepisoder, vi har set, men vi kan ikke sige det med sikkerhed, før vi har fået flere oplysninger,« siger Jens Møller.

Har man set den hvide VW Caddy med registreringsnummeret TL 93 819, eller har man andre oplysninger, der kan hjælpe politiet, kan man kontakte Københavns Vestegns Politi på 43861448.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip