Bandidos truer bordeller i Kolding: 29-årig mand anholdt

En 29-årig mand fra Middelfart-området, der er støttemedlem til Bandidos, blev i går anholdt. Han er sigtet i en afpresningssag mod bordeller i Kolding.

Manden har tilknytning til Kolding-afdelingen af Bandidos. Han fremstilles i grundlovsforhør i formiddag og det sker formentlig for lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning.

- Jeg er meget tilfreds med, at det nu er lykkedes at anholde og sigte endnu en mistænkt i afpresningssagen fra Kolding. Efterforskningen fortsætter i sagen og vi leder målrettet efter de sidste mistænkte, fortæller fungerende Polititiinspektør Brian Olsen fra Sydøstjyllands Politi.

En 26-årig mand er allerede anholdt i sagen. Han blev den 6. juni varetægtsfængslet i fire uger - sigtet for at have afkrævet beskyttelsespenge af bordeller i Kolding.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Der har været forlydender om, at tatovører i Kolding også er blevet truet af Bandidos med krav om, at de skulle betale beskyttelsespenge. Sydøstjyllands Politi har selv kontaktet tatovører i Kolding om, hvorvidt det er tilfældet. Men der er ikke kommet nogen anmeldelser.

Politiet opfrodrer dog forretningsdrivende til at melde det til politiet, hvis de bliver truet af Bandidos.

Dagens Gossip