Banedanmark har ”stoppet” vandrøret

Det betyder, at gravearbejdet er gået i stå ved viadukten på Jernbanegade og har faktisk nu ligget stille stort set siden nytåret:

- Vi er da lidt skuffede. For vi mener, at vi har været endda meget tidligt ude med en ansøgning til Banedanmark. Jeg tror det var en gang sidste sommer, den blev afsendt, fortæller driftsleder Niels Riis fra Vandværket i Vamdrup til Vamdrup Netavis.

Han fortæller også, at vandværkets entreprenør flere gange har rykket Banedanmark for at få tilladelsen frem:

- Men det har hidtil været uden held. Det er som at slå i en dyne. Og da det er Banedanmark, der alene bestemmer, har vi ikke andet at gøre end bare at vente, siger Niels Riis.

Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder

Den nye vandledning graves ned på strækningen fra Røddingvej langs Jernbanegade og videre til Industriområdet, skriver Vamdrup Netavis.

Ledningen er en såkaldt ringforbindelse, som skal sikre forbrugere blandt andet i Vamdrups Industriområde drikkevand i tilfælde af eksempelvis et ledningsbrud eller andre uheld på det øvrige ledningsnet:

- I øjeblikket mangler vi hårdt sådan en ny ringforbindelse. Dele af østlige bydel og industriområdet sikres nemlig kun vand gennem en meget gammel ledning fra 1860,erne, som i midtbyen går fra Jernbanegade under jernbanen til Østbyen. Men den er nu så gammel, at vi ikke længere føler os sikre på holdbarheden, slutter Niels Riis.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip