Bangsbo: Juventus kan nå i CL-finalen

Juventus har kun vundet en ud af fem kampe i gruppespillet i Champions League. Men italienerne er stadig outsider til at nå finalen i turneringen.

Det mener den tidligere assistenttræner i Juventus, Jens Bangsbo, som følger godt med i italiensk og europæisk fodbold.

- Juventus har et højt potentiale og et mandskab, der er homogent nok til at gå rigtigt langt i Champions League.

- Jeg tvivler på, at Juventus ender med at vinde finalen, men det er ikke utænkeligt, at de kan komme i den, vurderer Jens Bangsbo.

I sidste sæson tabte Juventus 0-2 både ude og hjemme til Bayern München i kvartfinalen i Champions League. Sydtyskerne vandt senere hele turneringen, så det var ikke nogen skam, mener Bangsbo.

- Potentialet hos Juventus er højere, end det var sidste år. Da de mødte Bayern München sidste sæson, der var det helt klart, at de havde mødt deres overmænd.

- Men det gjorde de fleste hold i den sæson, da de mødte Bayern München, påpeger Jens Bangsbo.

Juventus er med sidste uges 3-1-sejr hjemme over FC København placeret på andenpladsen i gruppe B.

Italienerne skal bruge minimum et uafgjort resultat i den sidste gruppekamp ude mod tyrkiske Galatasaray for at gå videre til 1/8-finalerne.

I Torino endte den første indbyrdes kamp mellem Juventus og Galatasaray 2-2, hvilket var skuffende for de italienske mestre.

- Hjemmekampen mod Galatasaray var lidt overraskende for dem. Juventus følte sig måske lidt for sikre, efter at de kom foran 2-1, og så fik Galatasaray udlignet, forklarer Bangsbo.

FCK har udspillet sin rolle i Champions League, men kan gå videre til Europa Leagues 1/16-finaler, hvis københavnerne klarer sig bedre end Galatasaray i den sidste gruppekamp. FCK møder på tirsdag Real Madrid i Parken.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip