Bankede familiefar ihjel som 15-årig: Nu er han tiltalt for vold igen

Han var kun 15 år, da han i 2007 bankede den 48-årige musiklærer, fodboldtræner og familiefar Henrik Bjerremand Kristensen ihjel. Nu har den nu 21-årige Rasmus Popenda efter anklagemyndighedens opfattelse gjort sig skyldig i et ny vold.

Det skriver Ekstra Bladet.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Henrik Bjerremand Kristensen blev brutalt banket, trampet og sparket ihjel bag Aalborg Stadion. Rasmus Popenda stjal 20 kroner og trak efterfølgende liget hen under skæret fra en lygtepæl, så han kunne filme sit offer. Efterfølgende sendte han video til sine venner.

Den 48-årige familiefar var så medtaget, at man i den indledende undersøgelse gik ud fra, at han var blevet skuddræbt.

Rasmus Popenda blev i 2008 idømt fire års fængsel i Byretten. En straf, som senere blev skærpet til syv år i Landsretten. Han blev løsladt et år før tid. Straffen ville være udløbet i oktober 2014.

LÆS OGSÅ: Stadionmorderen tiltalt for ny vold: Ven tager skylden

Den 1. august sidder han så igen på anklagebænken ved retten i Aalborg. Her er der tale om en voldsanklage, der dog ikke er helt ligeså brutal.

Han er tiltalt for sammen med en kammerat at have opsøgt en mand midt i 20-erne foran Fælleshuset i Aalborg. Her stak de hver manden et knytnæveslag i ansigtet. Efter slagene skubbede Rasmus Popenda hårdt til offeret, som faldt om og slog hovedet ned i en kantsten. Det gav en tre centimeter lang flænge i baghovedet.

Rasmus Popenda sidder ikke varetægtsfængslet efter overfaldet.

Anklagemyndigheden kræver fængselsstraf til Rasmus Popenda og hans kammarat.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip