Barca-træner før CL-brag: Bayern vil tage fusen på os

Skrevet af admin

05/05/2015

Mest læste i dag

FC Barcelona er mange steder udråbt som favorit før de to semifinaler mod Bayern München i Champions League.

Det er især de mange skader hos Bayern, der tolkes som en spansk fordel.

Barcelona-træner Luis Enrique forventer, at Bayern-træner Josep Guardiola vil forsøge at tage fusen på de spanske værter i det første møde onsdag aften på Camp Nou.

- Jeg har fulgt Bayerns kampe og kender Pep (Guardiola, red.), så der kan dukke overraskelser og ændringer op, som kan gøre det kompliceret for os, siger Enrique tirsdag på et pressemøde før kampen.

- Vi har sæsonen igennem kæmpet os forbi de problemer, som modstanderne har kastet efter os, og selv om det denne gang er Bayern og Pep, vi står overfor, så vil vi forsøge at gøre det igen.

Mens Luis Enrique måske har lidt svært ved at tyde Bayern Münchens plan før onsdagens kamp, så mener han, at Guardiola er på en nemmere opgave på grund af et indgående kendskab til Barcelona.

Den spanske Bayern-træner havde fra 2008 til 2012 ansvaret i Barcelona. Derudover spillede Guardiola sammen med Enrique i den spanske storklub, da de begge var aktive på fodboldbanen.

- Jeg tror ikke, at Pep er i tvivl om, hvad der venter ham. Han kender spillerne, og han ved, hvordan jeg var som spiller. Der er kun én bold, og vi vil begge have den, og så må vi se hvem, der klarer det bedst på banen, siger Enrique.

Barcelona-træneren slår samtidig fast, at han har store forventninger til onsdagens kamp.

- Det er en af de mest attraktive kampe, man kan komme til at se i Europa.

I den anden semifinale står Juventus over for Real Madrid, her spilles første kamp tirsdag aften.

/ritzau/