Barcas derbysejr skal give vinger mod Krohn-Dehli

Det er to klubber med armene i vejret, der står over for hinanden, når Celta tager imod Barcelona i den spanske Primera Division i aften.

Mens Celta hentede en imponerende 5-0-udesejr over Malaga, vandt Barcelona lørdag en af sæsonens vigtigste triumfer, da arvefjenden Real Madrid blev slået med 2-1 i Catalonien.

Den succesoplevelse håber Barcelona-træner Gerardo Martino, at spillerne kan ride på i de kommende uger.

- Der er stadig mange kampe tilbage, og Real Madrid og Atlético er tæt på. De kan stadig lukke hullet. Lige nu betyder sejren i lørdags mere for vores selvtillid end for tabellen, siger Gerardo Martino ifølge nyhedsbureauet AFP.

Mens Barcelona kun har sat to point til i denne sæson, var Celtas sejr i Malaga den blot anden i denne sæson for det galiciske hold.

- Den havde vi hårdt brug for - både holdet og tilhængerne, siger Celtas forsvarsspiller Andreu Fontas.

Ud over at kæmpesejren formentlig har givet Celta-spillerne et boost af selvtillid, kan træner Luis Enrique også glæde sig over, at han igen kan råde over den danske landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli.

Danskeren var ikke med i Malaga, fordi han kæmpede med en mindre ankelskade, men skulle være klar til at genindtræde i truppen.

Celta har ni point efter de første 10 kampe og er dermed 19 point efter aftenens modstander. Kampen begynder klokken 22.

/ritzau/

Dagens Gossip