Barcelona-anfører jubler over "vidunderlig" sæson

23/05/2016

De gjorde det igen. FC Barcelona slog søndag Sevilla 2-0 i finalen i den spanske pokalturnering og hjemførte endnu et trofæ til det bugnende pokalskab i Catalonien.

Klubben har nu vundet pokalturneringen hele 28 gange, og det er en ny rekord i Spanien.

Barcelonas anfører, Andrés Iniesta, var en glad mand, da han efter kampen gjorde status over holdets sæson.

- Det her afrunder en vidunderlig sæson for os. Det var en god finale, hvor vi måtte vise, hvad vi er lavet af, eftersom vi spillede en mand i undertal i næsten en hel time, siger Iniesta ifølge det tyske nyhedsbureau dpa.

Efter Javier Mascherano blev udvist efter 36 minutter i første halvleg, måtte de sejrsvante spillere fra Barcelona kæmpe ekstra hårdt for sejren, som kom efter forlænget spilletid.

Først scorede Jordi Alba i det 97. minut efter flot forarbejde fra Lionel Messi, og til sidst afgjorde brasilianske Neymar finalen med sit 2-0-mål i sidste minut af den ekstra spilletid.

Da kampen sluttede, var Barcelona i overtal, efter Sevillas Ever Banega og Daniel Carrico var blevet sendt ud efter 90 og 120 minutters spil.

FC Barcelonas præsident, Josep Maria Bartomeu, er enig i Iniestas vurdering af kampen, som han kalder "episk".

- Det er syvende gang, vi vinder både ligaen og cuppen. Præcis som vi gjorde det i sidste sæson. Vi fortjener det på grund af vores holdånd og vedholdenhed, siger Bartomeu ifølge dpa.