Barcelona banker City og er videre til kvartfinalen

19/03/2015

Manchester City fik aldrig bragt spænding ind i 1/8-finalen mod FC Barcelona. Onsdag aften vandt Barcelona 1-0 hjemme over City og er nu videre blandt de otte bedste hold med en samlet 3-1-sejr.

Det første opgør i Manchester var endt med en 2-1-sejr til Barcelona, som derfor var storfavoritter til at gå videre.

Efter 31 minutter scorede kroaten Ivan Rakitic kampens eneste mål. 1-0-målet kom efter et smukt oplæg fra Lionel Messi, som fandt Rakitic helt fri i modsatte side.

Det kunne være gået meget værre for City, som primært kan takke den engelske landsholdsmålmand Joe Hart for, at nederlaget ikke blev tre-fire mål større.

City havde en mulighed for at udligne på straffespark efter 78 minutter, efter at Gerard Pique havde hægtet Sergio Agüero i feltet. Men Agüero brændte straffesparket, som Barcelonas keeper Marc-Andre ter Stegen snuppede på fornem vis.

I slutminutterne brændte Lionel Messi en stor chance, efter at Neymar havde fundet argentineren helt fri inde foran mål. Det var en pragtredning fra Joe Hart, som holdt Lionel Messi fra fadet.

I overtiden snuppede Joe Hart endnu et nærgående forsøg fra Neymar, som ikke var skarp foran mål onsdag aften.

Det var i øvrigt ottende sæson i træk, at Barcelona som minimum gik videre til kvartfinalen i Champions League.

Til gengæld mangler City stadig at hente succes i den prestigefyldte europæiske turnering, som Premier League-klubben gerne vil vinde.