Barcelona er klar til drømmefinale mod Real Madrid

13/02/2014

Der er lagt op til en lækkerbisken for fodboldfeinschmeckere, når finalen i den spanske pokalturnering, Copa del Rey, afvikles senere på foråret.

Den bliver et møde mellem to af fodboldens største rivaler FC Barcelona og Real Madrid. Begge vandt deres semifinaler i suveræn stil.

Barcelona realiserede drømmefinalen ved at spille 1-1 i returkampen ude mod Real Sociedad, hvilket gav en samlet sejr på 3-1.

Storfavoritten havde altså en 2-0-føring i ryggen fra den første hjemmekamp, og den sidste snert af spænding punkterede Lionel Messi efter 27 minutter med målet til 1-0.

Med en sammenlagt føring på 3-0 kunne man ikke fortænke de to hold i at spille kampen til ende uden den store entusiasme.

Men begge hold insisterede på at levere god underholdning, og således fik tilskuerne serveret en afvekslende kamp med mange chancer i begge ender. Dog flest til Barcelona.

Alligevel blev det hjemmeholdet, der lukkede med en udligning til 1-1. Den tegnede Antoine Griezmann sig for fire minutter før tid.

Tirsdag sikrede Real Madrid sin plads i finalen med sammenlagt 5-0 over Atlético Madrid.