Barcelona er tilbage på vindersporet

Skrevet af admin

21/04/2014

Dagens topnyheder

Krisen i Barcelona var kun 20 minutter fra at blive endnu værre, inden Pedro og Lionel Messi med to scoringer mod Athletic Bilbao gav deres klub en tiltrængt puster.

Målene var årsagen til, at catalonierne i stedet for at tabe den fjerde kamp i træk fortsat tør tro på, at det kan lykkes at vinde mesterskabet, efter at både pokaltitlen og Champions League-trofæet er kommet uden for rækkevidde.

2-1-sejren over tabellens nummer fire betyder, at Barcelona rykker forbi Real Madrid og nu er nummer to i Primera Division, fire point efter Atlético Madrid.

Men det holdt hårdt, for hjemmeholdet var bestemt ikke overbevisende i de første 70 minutter.

Og som det har været tilfældet på det seneste, kneb det alvorligt med skarpheden. Både Alexis Sánchez, Lionel Messi og Pedro brændte kæmpechancer, som de burde have scoret på.

Det blev dog gæsternes Aritz Aduriz, der scorede kampens første mål.

Efter at have saksesparket en bold op på overliggeren i første halvleg, lykkedes det baskeren kort efter pausen at udnytte en forsvarsfejl og placere bolden i fjerneste målhjørne.

Men Barcelona fik altså svaret igen. Pedro sørgede for den forløsende udligning, da han fik styret et småforkølet skud fra Alexis i mål, og kort efter sendte Messi et frispark begået mod sig selv direkte i mål.

Barcelona skal håbe på, at Atlético Madrid sætter mindst et point til i de tre næste ligakampe.

Så kan mesterskabet nemlig afgøres på sidste spilledag, hvor Barca tager imod netop Atlético Madrid hjemme på Camp Nou.

/ritzau/