Barcelona har nærkontakt med Real Madrid i topstrid

03/03/2014

Barcelona skulle sent søndag aften udnytte, at holdets to konkurrenter i den spanske topstrid Atlético Madrid og Real Madrid havde spillet uafgjort 2-2 tidligere søndag.

Det gjorde Barcelona uden vanskeligheder med 4-1 på hjemmebane over Almeria efter 2-1 ved pausen.

Kampens første mål tegnede Alexis Sanches sig for allerede efter ni minutter. Midt i første halvleg øgede Lionel Messi til 2-0 på et flot mål. Argentineren skruede et frispark fra cirka 20 meter op i hjørnet.

Men bare et par minutter senere reducerede Almeria. Barcelona dækkede dårligt op ved et hjørnespark, og så kunne Angel Trujillo heade 1-2-målet ind. Det gav dog aldrig spænding om resultatet.

Barcelona havde styr på kampen, men først efter 83 minutter blev kampen reelt lukket ved Carles Puyols scoring til 3-1.

Et minut før tid lukkede Xavi Hernandez for målfesten, da han uden for straffesparksfeltet skruede bolden ind i hjørnet til 4-1.

Real Madrid fører den spanske liga med 64 point, men Barcelona følger lige efter med 63. Atlético Madrid ligger nummer tre med 61 point. Der resterer 12 spillerunder.