Barcelona henter Alves-afløser i Sevilla

FC Barcelona er dårligt kommet hjem med Champions League-trofæet, før klubbens første forstærkning til næste sæson er på plads.

Ligakonkurrenterne fra Sevilla bekræfter på klubbens hjemmeside, at man er nået til enighed med Barcelona om et salg af kantspilleren Aleix Vidal.

Vidal kan dække stort set alle positioner i højre side, og han er givetvis hentet til Barcelona som erstatning for brasilianeren Dani Alves, der har kontraktudløb og forventes at forlade klubben denne sommer.

25-årige Vidal har kun været i Sevilla en enkelt sæson, men her har han i 47 kampe været så overbevisende, at mestrene har punget ud med omkring 150 millioner kroner for at få ham til Catalonien.

Han bliver præsenteret i Barcelona mandag, når han har gennemgået det obligatoriske lægetjek.

Der er dog et lille men ved handlen. Barcelona er nemlig stadig underlagt den transferkarantæne, klubben fik for ulovlig handel med unge spillere.

Klubben må gerne skrive kontrakt med Vidal, som dog først kan registreres i truppen, når karantænen udløber ved årsskiftet. Derfor kan Vidal ikke få debut for Barcelona i det første halve år.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip