Barcelona henter fransk superstjerne

Få dage efter Barcelonas overraskende nederlag i Champions League-finalen til Hans Lindberg og HSV Hamburg, meddeler klubben, at den forstærker sig markant til den kommende sæson.

FC Barcelona gør det officielt på sin hjemmeside, fcbarcelona.com, at man har skrevet en fire-årig kontrakt med ingen ringere end franskmanden Nikola Karabatic, der flere gange har været kåret til verdens bedste håndboldspiller.

Der har tidligere været rygter om sammensmeltningen af parterne, men også Mikkel Hansens klub, Paris Handball, og tyske THW Kiel har haft snøren ude efter franskmanden.

Den 29-årige franskmand har tidligere spillet for THW Kiel, men skiftede for et par sæsoner siden tilbage til fransk håndbold og Montpellier. Her løb han dog i sidste sæson ind i en rigtig kedelig sag om matchfixing, der kostede ham en fyring fra klubben.

Karabatic spillede sæsonen færdig i anonymitet i bunden af den franske liga, men nu vender franskmanden tilbage på højeste plan.

Nikola Karabatic, der har et utal af titler i bagagen både som fransk landsholdsspiller og i klubregi, bliver præsenteret onsdag formiddag klokken 10.30 i Palau Blaugrana, der er den spanske topklubs hjemmebane.

FC Barcelona har den danske landsholdsstreg Jesper Nøddesbo på lønningslisten.

Dagens Gossip