Barcelona holder målet rent for syvende kamp i træk

04/10/2014

FC Barcelona fortsætter den næsten perfekte sæsonstart i toppen af den bedste spanske fodboldrække.

Lørdag aften sænkede Lionel Messi og co. på udebane Rayo Vallecano med 2-0 efter scoringer fra Messi og Neymar.

Den argentinske superstjerne åbnede festen efter 35 minutter, da Gerard Pique sendte en aflevering over hjemmeholdets midtbane. Bolden endte hos Messi, der fik prikket bolden forbi Vallecanos keeper Antonio "Tono" Martinez til 1-0.

Spillet var knapt sat i gang igen, før Neymar øgede føringen til 2-0. Igen blev bolden lagt i en bue over hjemmeholdets midtbane, hvor Munir El Haddadi med godt overblik fandt sin brasilianske holdkammerat.

Hårdt presset af to Vallecano-forsvarere fik Neymar lagt bolden i mål helt ude ved den ene stolpe.

I den sidste time kontrollerede Barcelona-spillerne sikkert sejren hjem uden at bruge alt for mange kræfter.

Det blev også gjort en hel del nemmere, da Vallecano efter pausen fik udvist Jorge Morcillo og indskiftede Javier Aquino.

Storklubben er nu oppe på 19 point af 21 mulige efter syv spillerunder i Primera Division. Målscoren er på imponerende 19-0. Det rækker til en foreløbig førsteplads foran Valencia, der har 17 point efter en 3-1-sejr tidligere lørdag over de regerende mestre fra Atlético Madrid.

Real Madrid skal først i aktion søndag, hvor Athletic Bilbao kommer på besøg i den spanske hovedstad.