Barcelona-keeper vil til Premier League

Det har længe været kendt, at næste sæson bliver målvogterens sidste i Barca. Den 31-årige målmand kommer ikke til at forlænge kontrakten. Han fortæller nu, at han har lyst til at prøve nye udfordringer, før han lægger fodboldstøvlerne på hylden:

- Jeg vil prøve nye kulturer, en ny fodbold og søge nye udfordringer, siger Valdes til fodboldmagasinet FourFourTwo ifølge tv2.no.

Engelske medier har tidligere hævdet, at Liverpool og Arsenal har vist interesse for keeperen. Nu fortæller Valdes, hvordan fascinationen af den engelske kultur er opstået:

- Jeg voksede op i et område på Tenerife, hvor der var mange briter. Jeg så, hvordan de gik ind på fodbold-pubberne iført favoritholdenes trøje. Hvert hold havde sin egen pub, en for Chelsea-supportere og en for Manchester United. Jeg så dem fejre i gaderne og danse i solen med øl i hånden. Det var utroligt morsomt - jeg havde aldrig set det før, beretter han.

Det er ikke kun de engelske fodboldfans evne til at drikke øl og holde fest, målmanden syntes om. Også Premier League og fan-kulturen på de engelske stadions er noget, han ser frem til:

- Jeg kan selvsagt vældig godt lide Premier Leauge. Jeg synes, publikum er fantastiske, det er en anden måde at opleve fodbolden på. De jubler for eksempel ved en god tackling, og det er vi ikke vant til i Spanien. Jeg kan godt lide det.

 

 

 

Dagens Gossip