Barcelona melder Messi klar til Bayern-braget

Fans af FC Barcelona kan slappe lidt mere af inden tirsdagens Champions League-semifinale mod tyske Bayern München. Til gengæld bør sydtyskerne og deres fans være en anelse mere anspændte.

Inden spanierne begyndte rejsen mod München fortalte sportsdirektør Andoni Zubizarreta nemlig reportere, at det ser godt ud med den ellers skadeplagede Lionel Messi.

- Messi er med holdet og er klar til at spille. Men trænerne må bestemme, om han skal spille eller ej, siger Andoni Zubizarreta.

- Vi vil være helt sikre på, at vi har det bedst mulige hold på banen.

Argentinske Messi har på det seneste haft problemer med baglåret, og der har været tvivl om, hvorvidt han blev klar til tirsdagens semifinale.

På grund af skaden startede Messi også ude i den afgørende kvartfinalekamp mod Paris Saint-Germain. Her fungerede spillet uden argentineren ikke, og spanierne kom bagud 0-1.

En stilling, der ville have sendt FC Barcelona ud af Champions League.

Men så kom Messi på banen, og efter ni minutter lagde han op til Pedros udlignende mål, der sendte FC Barcelona videre på reglen om flest scorede udebanemål.

Onsdag aften er der endnu et tysk-spansk opgør i Champions League, når Dortmund tager imod Real Madrid i den anden semifinale.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip