Barcelona samt danskerklub er klar til pokalsemifinaler

28/01/2016

Både FC Barcelona og Celta Vigo er klar til semifinalerne i Copa del Rey efter sejre i onsdagens returkampe i kvartfinalerne.

Mest overraskende er det, at danskerklubben Celta Vigo fortsat er med i turneringen. Daniel Wass og co. var ellers undertippet i udekampen mod Atlético Madrid, men holdet overraskede ved at vinde 3-2 efter 0-0 i den første kamp mellem mandskaberne.

Daniel Wass var på banen hele kampen for Celta Vigo onsdag aften. Her var han blandt andet vidne til et fornemt mål fra svenskeren John Guidetti.

Efter 56 minutters spil tog svenskeren chancen fra omkring 30 meters afstand ved stillingen 1-1. Det viste sig at være en god idé, for han fik det helt perfekte træf på bolden, som strøg i mål.

Pedro Hernandez scorede Celta Vigos øvrige to mål, mens Antoine Griezmann og Angel Correa scorede for hjemmeholdet.

I Barcelona lurede Athletic Bilbao på en overraskelse, da udeholdet bragte sig foran 1-0. Dermed var der en realistisk mulighed for at vende 1-2-nederlaget fra det første opgør.

Barcelona kunne heller ikke få spillet til at fungere i første halvleg, selv om storholdet hvert fald offensivt var i stærkeste opstilling med den uhyre farlige trio bestående af Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar.

De tre fik bedre gang i spillet i anden halvleg, og både Suarez og Neymar nåede at score i det, der endte med at blive en 3-1-sejr. Forsvarsspilleren Gerard Pique scorede også for Barcelona.

Torsdag spiller Mirandes-Sevilla og Las Palmas-Valencia de øvrige to returopgør i Copa del Reys kvartfinaler.