Barcelona-selvmål spolerer pligtsejr over Villarreal

Der skal meget til at få ram på FC Barcelona i denne sæson - sådan for alvor.

Søndag gjorde Villarreal forsøget hjemme på Madrigal i Primera Division, og det lykkedes delvist, da Villarreal fik et point og klarede 2-2 mod Barcelonas stjerner takket være et selvmål i anden halvleg af Barcelonas forsvarsspiller Jeremy Mathieu.

Trods pointtabet fører Barcelona stadig ligaen komfortabelt, efter at Atlético Madrid lørdag tabte. Barcelona topper ligaen med 76 point, mens Atlético Madrid følger efter med 67 point.

Barcelona var ellers foran 2-0, og trods Villarreals comeback, så bliver Barcelona ved med at sætte rekord. Barcelona er nu oppe på 39 kampe i træk uden at tabe i alle turneringer, hvilket er rekord i Spanien.

Villarreal testede Barcelona efter blot to minutter, da Manuel Trigueros hovedstød tog stolpen, men det gik helt efter planen efter 20 minutter, da Ivan Rakitic bragte gæsterne foran 1-0, da han udnyttede en ripost.

Efter lidt over den halve time bed Villarreal igen fra sig, og igen var det Trigueros, der testede Claudio Bravo i Barcelona-målet, og Bravo måtte diske op med en klasseredning for at afværge.

Villarreal var med i opgøret, men som det så ofte går, så slog Barcelona til igen.

Neymar udnyttede et straffespark, og 2-0-føringen skulle blot køres hjem for at udbygge forspringet på førstepladsen endnu mere.

Men Villarreal var ikke færdige med at lege med. Med en halv time igen var det Cedric Bakambus tur til at udnytte en ripost, og han bragede 1-2-reduceringen i mål bag Bravo.

Efter 63 minutters spil sjoskede Denis Suarez ud for at tage et hjørnespark. Han sendte bolden ind over mål, hvor Jeremy Mathieu uheldigt lavede selvmål og på den måde udlignede til 2-2 for Villarreal.

Resultatet betyder, at Villarreal nåede op på 54 point på den fjerdeplads, der giver kvalifikation til næste sæsons Champions League.

Celta Vigo havde landsholdets Daniel Wass med i hele opgøret, da det blev til en 2-0 sejr ude over Valencia, der har det hårdt i denne sæson.

Det så længe ud til, at opgøret skulle ende målløst, men i det 80. minut endte bolden hos svenske John Guidetti, der bragede gæsterne i front, og fire minutter senere lukkede Hugo Mallo opgøret ved at kanonere Celta Vigo på 2-0.

Med sejren indtager Celta Vigo femtepladsen med 48 point.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip