Barcelona sender Brøndby ud af Champions League

16/10/2013

Exit til Brøndby og avancement for Fortuna Hjørring.

Det er facit efter onsdagens returkampe i 1/16-finalen af fodboldkvindernes Champions League.

Brøndby spillede på hjemmebane 2-2 mod FC Barcelona, og det sendte Brøndby ud på reglen om flest scorede udebanemål. Den første kamp i Barcelona var endt uden scoringer.

Brøndby så ellers ud til at være godt på vej til 1/8-finalen. Anja Thorsen havde med sin scoring sørget for en 1-0-føring ved pausen, og ifølge det europæiske fodboldforbunds (Uefa) hjemmeside havde Barcelona end ikke haft en afslutning på mål.

Det blev der hurtigt lavet om på efter pausen, da Marta Corredera udlignede til 1-1 for Barcelona.

1-1 havde sendt Barcelona videre på reglen om flest scorede udebanemål, men til sidst, da Brøndby jagtede det afgørende mål, gjorde Jelena Čanković det til 2-1 for spanierne. I overtiden udlignede Simone Boye Sørensen forgæves for Brøndby.

Fortuna Hjørring gik videre med samlet 4-3 efter 2-0-hjemmesejren over italienske Tavagnacco.

Italienerne havde vundet det første opgør med 3-2, men mål fra Camilla Larsen i første halvleg og Laura Rus i slutfasen sikrede Fortuna Hjørring-spillerne den samlede sejr.