Barcelona smider sejr ovenpå Messis frisparksperle

For anden uge i træk måtte FC Barcelona notere sig pointtab i toppen af den spanske liga.

Igen var holdet foran, men måtte nøjes med uafgjort. Lørdag skete det med 2-2 hjemme mod Deportivo La Coruña.

Alt var ellers lagt til rette for Barcelona, der førte 2-0, men to scoringer af udeholdet i det sidste kvarter sørgede for overraskelsen.

Barcelona-træner Luis Enrique ærgrer sig over sit holds præstation.

- Kampen var under kontrol, indtil vi indkasserede det første mål. Vi begik individuelle fejl og smed bolden dumt væk, hvilket vi ellers ikke gør særlig ofte, siger Barcelona-træneren på et pressemøde.

- Spillerne er lige så skuffede, som jeg er, for vi ønskede at udbygge vores føring til vores rivaler. Men det her kan også fungere som en kamp, vi kan lære fra, siger Luis Enrique.

Barcelona var i lørdagens uden den skadede Neymar. I hans fravær lyste Lionel Messi op og tog et skridt mod storformen, efter han har været ude med en skade.

Med en frisparksperle sendte Lionel Messi sit hold foran seks minutter inden pausen.

Godt et kvarter efter pausen øgede Ivan Rakitic til 2-0, og så lignede det en ventet hjemmesejr.

Men Deportivo ville det anderledes. Lucas Perez og Alejandro Bergantinos scorede for gæsterne i slutfasen, så det endte 2-2.

Dermed spillede Barcelona for anden ligakamp i træk uafgjort, efter at det blev til 1-1, da holdet gæstede Valencias stadion, Mestalla.

- Jeg synes ikke, at vi fik det resultat, vi fortjente i dag. Men det her resultat var mindre urimeligt end kampen på Mestalla, hvor vi helt klart var overlegne, siger Luis Enrique.

Barcelona fører ligaen med 35 point for 15 kampe. Atlético Madrid kan komme op på samme antal med en sejr søndag hjemme mod Athletic Bilbao.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip