Barcelona spiller Aalborg ned under gulvbrædderne

15/03/2015

11-31.

Aalborgs håndboldspillere led et betydeligt og iøjnefaldende nederlag, da de hjemme mødte FC Barcelona i 1/8-finalen i Champions League søndag.

Et fokuseret Barcelona-hold spillede nærmest aalborgenserne langt ud af kommunen i en kamp, hvor målforskellen allerede var markant ved pausen, 5-16.

Aalborg-træner Jesper Jensen bedyrede før kampen, at hans spillere havde rystet nervøsiteten af sig og var helt klar til at møde verdensstjernerne fra den spanske storklub.

Men Barcelona scorede seks gange inden Martin Larsen sendte bolden i mål bag landsholdsmålmanden Gonzalo Perez de Vargas til reducering 1-6.

Aalborg-spillerne så særdeles skræmte ud, men det skulle kun blive værre, og hvem ville ikke være skræmt, hvis man var bagud 3-13 efter 20 minutter.

Troede tilskuerne, at FC Barcelonas stjernespillere ville slappe af i anden halvleg og lade Aalborg komme til fadet, blev de hurtigt klogere.

Aalborgs spillere skulle efter pausen forsøge at sætte et andet indtryk overfor en fyldt Jutlander Bank Arena, men det lykkedes slet ikke. Faktisk var der ingenting, som lykkedes for aalborgenserne.

Aalborgenserne scorede kun en enkelt gang i anden halvlegs første 10 minutter, og kom bagud med 17 mål, 6-23. Barcelonas føring nåede helt op på 21 mål.

I sidste sæson tabte Aalborg samlet med 18 mål mod spanierne i Champions Leagues 1/8-finale. Nordjyderne skal vinde med to i Barcelona, hvis de samlet skal tabe med samme cifre i år.

De to hold mødes i returkampen i Barcelona på næste søndag.