Barcelona-spillere: Messi gjorde forskellen

Han var småskadet og startede ude. Men efter en time var Barcelona nødt til at bringe ham på banen, eftersom Paris Saint-Germain var foran og stod til at nappe semifinale-billetten.

Straks Lionel Messi entrede Camp Nou denne onsdag aften, lød der et brøl fra lægterne, som forplantede sig helt ned på banen til hjemmeholdets spillere. Forinden havde de spillet noget nær det dårligste længe set fra deres fødder, men med et blev det ændret.

Kun ni minutter senere var der udlignet. Og Lionel Messi var selvfølgelig impliceret.

Den lille argentiner trak flere spillere til sig og spillede efterfølgende bolden i dybden til David Villa, der lidt heldigt fik prikket bolden skråt bagud til Pedro, som blev kampens helt store helt med sin scoring. Men efter kampen tildelte han al æren til Messi.

- Messi er en meget vigtig spiller, og han præsterede virkelig flot, da han kom ind. Han var katalysatoren. Vi ændrede os, efter han kom ind, og vi skal takke ham for det, sagde Pedro til UEFA's hjemmeside efter kampen.

Også den ene af holdets centrale forsvarsspiller Pique havde kun lovprisende ord at sige om Messis indflydelse.

- Det gør ikke noget, at Lionel Messi er en smule skadet. Han kan stadig ændre alt. Vi er meget stolte og heldige med at have ham på vores side. Han er vores vigtigste redskab i angrebet. Han kan score, han aflevere, han kan gøre alt, lød det fra Pique efter kampen ifølge BBC Sport.

Dermed er Barcelona for sjette år i træk i semifinalerne i Champions League. Ganske imponerede.

Dagens Gossip