Barcelona taber første ligapoint i Messi-comeback

Skrevet af admin

19/10/2013

Mest læste i dag

FC Barcelona måtte for første gang i denne sæson gå fra banen uden alle tre point, da det spanske mesterhold spillede 0-0 ude mod Osasuna fra bunden af Primera Division.

Lionel Messi gjorde comeback efter tre ugers skadespause, men den argentinske angrebsstjerne kunne ikke gøre forskellen for storfavoritterne.

Gæsterne havde som sædvanligt bolden på egne fødder i lange perioder, men det lykkedes ikke at skabe særligt mange chancer.

Cesc Fabregas havde den største mulighed, da han efter en time blev sendt alene igennem, men foran hjemmeholdets keeper bragede bolden over mål.

Et par enkelte gange fik Messi også muligheden, men det var tydeligt, at han endnu mangler lidt kamprytme før, han er tilbage på sit normale niveau.

Carles Puyol gjorde comeback efter syv måneder på grund af et skadet knæ, og veteranen fik fuld spilletid i Barcelonas forsvar. Puyol og resten af gæsternes bagkæde blev dog ikke sat på de store prøver.

Det uafgjorte resultat betyder, at de forsvarende mestre nu har 25 point efter de første ni spillerunder i Spanien. Atlético Madrid, der senere lørdag gæster Espanyol, har 24 point for en kamp færre.

/ritzau/