Barcelona-træner afviser tvivl om sin fremtid

Hedder FC Barcelonas træner i næste sæson stadig Tito Vilanova?

Det spørgsmål har især spanske medier spekuleret i et stykke tid som følge af Barcelona-trænerens cancer-sygdom i sidste sæson kombineret med det faktum, at FC Barcelona 'kun' vandt det spanske mesterskab, mens holdet i Champions League blev ekspederet ud af turneringen af de senere vindere fra Bayern München med ydmygende 7-0 sammenlagt.

Tito Vilanova kan sådan set godt forstå, at der spekuleres i hans fremtid på baggrund af hans sygdom. Men han afviser, at der skulle være ændringer på vej hos Barcelona.

- Når man får den sygdom, jeg har haft, er det normalt at genoverveje alting. Og det har jeg også selv foreslået klubben. For ingen kan vide, hvad fremtiden bringer. Men i øjeblikket bliver jeg opfordret til at se fremad af dem, der behandler mig, og det gør jeg så, siger træneren og slår fast, at der ikke er ændret noget i hans rolle som træner for Barca.

- Jeg kan ikke sige det højere og mere klart. Der er ikke noget at klarlægge, og jeg er også Barcelona-træner i næste sæson, siger Tito Vilanova op til lørdagens sidste kamp i Primera Division på hjemmebanen Camp Nou mod mod Malaga.

Barcelona kan med en sejr slutte sæsonen på imponerende 100 point, men Malaga kæmper for europæisk deltagelse. Barcelonas mesterskabet er for længst sikret.

Dagens Gossip