Barcelona-træner forklarer Messis fravær

Det forklarede Barcelonas cheftræner Tito Vilanova efter det ydmygende 0-3 hjemmebanenederlag til Bayern.

- Han trænede med os i går (tirsdag, red.) og i dag (onsdag, red.), men han havde det ikke godt. Han er en eksplosiv spiller, og der var en risiko for at han kunne rive noget over (en muskel i baglåret, red.), så under disse betingelser kunne han ikke hjælpe holdet.

- I alle disse år har vi vundet kampe med en lille margin, når vi har spillet uden Leo, men denne sæson har vi vundet kampe i La Liga 5-0 og 3-0 uden at have have ham på banen, sagde træneren, som åbenbart havde håbet på noget lignende mod Bayern.

Vilanova forklarede, at Messi havde forværret sin baglårsskade, da han blev han sendt på banen den sidste halve time i lørdagens kamp mod Athletic Bilbao, en kamp, der i øvrigt endte 2-2 efter et Messi-mål og et Messi-oplæg.

- Når man har en spiller, som er så god, så er det normalt, at man lægger mærke til det (når han mangler, red.). Hvis Bayern havde måttet undvære Ribery eller Robben, så ville de heller ikke have været på det her niveau, sagde Vilanova.

Barcelona var også uden en række andre nøglespillere såsom Busquets, Abidal, Puyol og Mascherano, allesammen spillere, som Vilanova savnede.

- Alle trupper bliver forstærket hver sæson. I forgårs sagde jeg, at vi har ikke brug for at ændre meget, vi skal bare have gjort de spillere, som vi allerede har, klar igen.

- Bayern kom hertil med alle deres spillere, og vi måtte undvære mange. På trods af vores fantastiske  trup kan vi ikke vinde alle titler. Resultatet fra den første kamp vejede tungt på opgøret, konstaterede tabernes træner, der i løbet af foråret har været væk fra holdet i en lang periode på grund af de kræftbehandlinger, som han har gennemgået hos specialister i New York.

Dagens Gossip