Barcelona-træner: Hårdt at miste terræn

Det er sjældent, at Barcelona taber fodboldkampe. Det er endnu mere sjældent, at holdet bliver udspillet, som det i lange perioder var tilfældet, da Real Sociedad lørdag aften vandt 3-1 på hjemmebane.

- Modstanderen spillede rigtig godt, de var bedre end os. Vi levede ikke op til forventningerne, siger Barcelonas træner, Gerardo Martino, ifølge AFP.

Træneren blev efterfølgende klandret for at have skiftet for meget ud på holdet ovenpå Champions League-sejren tirsdag mod Manchester City.

Blandt andre Xavi, Dani Alves og Javier Mascherano så hele kampen fra bænken, og de formstærke offensivspillere Cesc Fàbregas og Alexis Sánchez startede på bænken og blev skiftet ind.

- Vi gør, som vi altid har gjort og roterer, så alle spillere bliver involveret. Men det er klart, at resultatet afhænger af, om rotationerne ses som en god og sund ting eller ej.

Nederlaget betyder, at Barcelona taber et skridt i den meget tætte mesterskabskamp. Real Madrid, der er kommet fra baghjul, har nu et forspring på tre point til Barcelona, og Atlético Madrid kan få det samme med en sejr søndag.

- Det gør altid ondt at tabe og miste terræn i ligaen, men vi har en ny chance i næste weekend, og vi vil kæmpe til det sidste, siger Barcelonas træner.

/ritzau/

Dagens Gossip